February 05, 2025, 04:01:58 AM

Author Topic: Warrior Nation Members on I-95.5fm this evening  (Read 8058 times)

Re: Warrior Nation Members on I-95.5fm this evening
« Reply #30 on: November 20, 2006, 06:15:55 PM »
In reply to Andre, Weary & Patriot
No worries allyuh.  Allyuh is real soldiers.  Much respeck!

Offline Girl Warrior

Re: Warrior Nation Members on I-95.5fm this evening
« Reply #31 on: November 21, 2006, 06:47:41 AM »
De only ting I would say for future public appearances by Warrior Nation Members is dis..

Put een a lil mention of Flex and Tallman....especially when dey ask allyuh how WN come to be etc.  If wasn't fuh SW.net....ah doubt it woulda have a WN as we know it.  Ah know SW.net was mentioned but ah talkin bout mentionin de men behind it all.

Jes a lil acknowledgement fuh dese 2 fellas who wuk overtime to provide dis place fuh we...a place many a we does call "home".

Respeck and well done all who was on de panel.

Yuh talk sense dey Palos. Fortunately it wasn't done intentionally.
The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall... Che Guevara