Ah might sound over confident, but wid ah full squad and all we big names fit and ready, we reach ah ready, member meh told yuh. Yes I totally agree dat de regular big teams will always be ah handful (USA, Mexico and CR).Well de yard men, ah expecting real problems from dem and Haiti. We will have our tuff days like any other team, when we might not play up tuh standard and loose ah game or 2. But at de end of it, we will qualify 2010. Wid all we big players available and ah coach making dem play like ah team, well it will be ah done deal. I stress on cohesion, cuz tuh all de ball men here, all yuh know we always had talented players on we team, but we always struggled to find ah coach, dat cud make our players play as ah team. If yuh ask me tuh pick de 2010 qualifiers based on personal reasons, meh teams will be T&T, Jamaica, Haiti and ah cannot leave out meh second home (USA). Of course dat is meh bias list, but in de real world, ah team will have tuh get left out fuh Mexico. Dey are not unbeatable, but dey are a handful tuh any team in world, not just CONCACAF teams. HIGHLY BLESSED.