Why yuh hush yuh facking mout ....Stern tell meh yuh use tuh clean he boots
[/quote]
Yea Berris i use to clean stern boots when i was in Eldo.. U is de same man who use to come and wash he "Jockey shorts" after every game. Yuh big cu*t. When stern score back in them day, he would say is because of "Berris lucky Jockey shorts" U need to stat back washig it.
De fackin tread is "perspective" on KJ all of ah sudden you bring up fackin Stern. O fack berris, we all understand that stern was ah good player. Every body have the time. But for some reason like yuh cah get over fackin stern. Right now stern like ah Grass Hopper he all over England jumping from one club to de next. Go back and start to wash he fackin "Jockey shorts" maybe he might catch he form again.
We go change all de post on de forum. yuh big cu*t.
Stern VS B. Zimorra (we go move KJ)
Perspective on Stern ( again we go move Kj name)
Chase on for Trini Star (Stern ) ( we go move US star)
That might make yuh fackin happy. Is either stern have to star back fac*ing yuh, or he have to stop fac*ing yuh. Sort it out with him.. Ah fackin tired ah you feller.. Is bout over 6 months now u come round me with stern talk, and yuh come back ah fackin gain.
Find something else to do nah feller and leave I alone.
Why yuh eah give Roy Kean ah f**k stern migh get more playing time.